Name *
Name

"Suntem foarte bucurosi ca am v-am ales pe voi pentru a ne fi alaturi in cea mai importanta zi din viata noastra. Eram siguri ca totul o sa iasa perfect. Sunteti profesioniste, va place ceea ce faceti si va dati interesul ca totul sa iasa bine. Nu sunt cuvinte prin care sa ne exprimam bucuria si multumirea fata de voi si munca voastra. Sunteti cele mai bune, din toate punctele de vedere!

Recomandam tuturor celor care vor sa aiba cele mai frumoase amintiri de la evenimentele importante din viata fiecaruia si nu numai, sa va aleaga pe voi pentru ca SUNTETI CELE MAI BUNE!"

Levi si Anca

"We're so glad that we chose you to capture the most important day of our lives together. We were sure that everything will be perfect. You are professionals, you like what you do and you try your best to make it perfect. There are no word to describe our happiness and gratitude towards you and your work. You are the best  from every angle!

We recommend you to everyone who want to have the most beautiful memories from their life events. They should choose you because you are one of the best!"

Levi & Anca


" Incercam sa rememoram primul contact, prima conversatie, prima intalnire avuta cu voi, fetelor, dragele noastre fotografe si tot ce ne aducem aminte este ca a functionat perfect, ca o sclipire, ca o dragoste la prima vedere (daca ne permiteti)...

Totul a decurs lin si frumos, ca o adevarata poveste...stiam doar ca avem nevoie (urgenta) de cineva; de cineva care sa ne "citeasca" gandurile si care sa evidentieze cele mai frumoase momente din cadrul nuntii noastre.

Vroiam ceva special, insa nu sofistificat, ceva dragut la care singura reactie sa fie "WOW". Acel cineva ati fost voi, dragele noastre fotografe!! Ne-am simtit extraordinar in fata obiectivelor voastre, fara inhibitii si fara stres si am stiut ca pozele vor fi o senzatie. Iar filmarea este cireasa de pe tort, nu ne saturam sa o revedem over and over again! Un singur regret avem: ca nu putem face un replay.

Suntem convinsi ca si a 2-a oara, si a N-a oara totul ar decurge minunat ca si prima oara, pentru ca voi fetelor iubiti ceea ce faceti, se vede si se transmite mai departe. Multumim frumos!"

 

Anamaria & Cristian

 

 

 

 

" Fetelor sunteti cele mai BUNE!

Recomand tuturor celor care vor sa aiba amintiri frumoase de la un eveniment din viata lor sau o sesiune foto,sa va aleaga cu incredere pe voi,cum am avut eu!A fost o zi perfecta,in care m-am simtit bine si in largul meu, datorita voua si rezultatul bineinteles este pe masura!

Deci...Wedding Faeries Photography THE BEST! "

 

 

Alina